------------ -------------

ABOUT MESALAM PERKENALAN
Holla. 
Nama kita cuma boleh dikenali sebagai LYFA . Ta boleh na kenalkan dengan nama penuh . Berhati-hati dengan nama sendiri sebab zaman sekarang ni macam-macam boleh terjadi kan . ??
Sihir pun boleh nama penuh kan . Okay , meleweh sangat bermakana bagi diri kita . Harhar ~

Umur kita 12 tahun . Nengok badan pon takan tatahu . Haih . Still kecik jea . Yess , kena tipu ~ actually , umur kita 21 tahun . tapi badan jea macam ni . Ta boleh membesar seperti mereka-mereka yang lain . But , kita terima seadanya pemberian dari Allah ni . Bersyukur dikurniakan fizikal yang ta cacat kan . Alhamdulillah .

Kita ni semestinya ta single . Already taken by someone *JENGJENG* . Who r ?? Belum bertunang , belum berkahwin dan belum mempunyai CAHAYA MATA . Tapi semua tu bakal terjadi Satu Hari Nanti Bila Sampai Masa Allah Izinkan Lyfa Untuk Bersedia Memikul Tanggungjawab Sebagai Isteri Orang . *AMIN* Mudahan-mudahan termakbul segala hajat . Okay kalau na tahu sangat sape si dia ni KLIK SINI

Kat sini rumah-rumah untuk bekas askar pencen semuanya . Kita stay Bandar Putra Kulaijaya . Ala yang ada IOI MALL to laa . Opps , rasanya bersepah ioi properties da buat ioi mall ni kan . ahh bedal jea . Sebelum duduk kulai tu kita duduk Kem Majidee . Meriah dekat sana . Sik dengar letup sane letup sini . Kiri kanan semua askar kawad . Okayy .
PERNAH STUDY
Actually tahun 2010 , kita perna study kat UITM SEGAMAT . Kita amek course Faculty of Business In Management . Ha , macam tolaa bunyik nye . Dah lama tinggalkan . Lupa sudah  . Tapi sudah takdir , Allah hantar seorang manusia untuk membuat huru hara hidup kita ni . Hmm , kita terkena sihir manusia yang sememangnya manusia to ta berpuas hati dengan kelebihan yang kita ada . Sokeyylaa . Ta penting untuk Public , tapi penting untuk diri kita . Mana ta nya kan , masa depan dah di musnahkan oleh HAMBA ALLAH .
LIKE & DISLIKE

Like ?? BOIPRENGPurplecolourPERDANAVivaSUBARUPhotographerMAKEUP

Dislike ??
PenyamunPENFITNAHPencerobohBlogTanpaIzinSCREENPRINTBLOG
LAMAN SOSIAL
 facebook  

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Bobblehead Bunny