------------ -------------

Jantung Hati Dan Penyangak !!





Selain family yang lyfa ada .
lyfa ada dia jugak . okayy . This is my jantung hati . relay lyfa hampir 2 tahun . 
Walaupun masih mentah laa kot . puihh mentah kea ?? ta kot . tapi banyak dugaan . 
Bergaduh to mesti ada . kalau ta bergaduh mana na rasa kebahagiaan kan ?? 
Sorry . nobody can spoil him from me okayy . 
opss bagi lyfa dia dah cukup perfect . 
Tasemua orang bagi lyfa to perfect nd lyfa pun sedar dia cuma BIASA BIASA jea tapi at least lyfa bersyukur dengan apa yang dia ada . 
Btw , selagi dia ta datang ambil lyfa sebagai isteri dia itu bermakna lyfa bukan hak dia .
tapi lyfa hanya tempah dia untuk dijadikkan binik dia . to jea .


BTW . perna jugak ada orang hampir musnahkan relay lyfa dan dia . Siapakah ???



One of them is EX COUPLE dia . macam macam ex couple to burukkan dia . da sempurna sangat kea diri kau to ?? hmm , malas na bagitahu nanti terasa sampai BFF lyfa jadi mangsa ,


Kedua , mamat sorang ny . Lyfa ta kenal langsung , 
tapi lyfa tahu sape empunya diri yang menyamar .
ta takotlaa sayang . even aku membodohkan kau jea . kesian kan kau :D


And KETIGA , 
seorang manusia yang tasenang dengan kesenangan orang lain yang sibuk na buad orang lain tade jodoh . Iri hati ta bertempat !!!
Assalamualaikum , jodoh to kat tangan Allah bukan kat tangan kau okayy .
Allah da temukan aku dan dia n Allah jugaklaa yang akan pisahkan aku dan dia . tapi bukan kau . sorry , FAHAMKAN setiap ayat aku .




Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Bobblehead Bunny