------------ -------------

BUDAK LAGI



ehh lahai kau budak . sorry aku terdelete entry sal kau okayy , meh sini aku update balik . kau suh aku padam entry to kan ?? tapi kau sendiri ta padam entry kau sal si dia tanya kau bebaik sal FB FAKE to . so wajib kea aku na berbaik eh ?? 



kau tahu kan kau text sape ?? kau text BFF aku . da kenapa eh kau ny ?? okayy no hal bia aku yang jawab kan apa yang kau cakap okayy . aku ta cari masala dengan kau , cuma aku na update entry aku to hak akukan . blog aku hak aku . so kau tade hak na suh aku delete , sorry dear . 

okayy kau na mintak tolong kan kat BFF aku bia sampaikan kat aku , dun wurry okayy , dia da sampaikan da nd apa dosa aku kat kau eh ?? selama ny kau ada pikir ta dosa kau kat aku nd dia ?? tadekan ?? okayy , memanglaa DOSA DENGAN ALLAH bole terampun tapi dosa dengan MANUSIA mungkin ta . sokeyy . aku na bagitahu something ny , aku taperna mengaibkan kau ye dikk . tapi kau ada pikir ta masa kau aibkan aku dulu ?? apa yang kau bagitahu kat member baik kau to ha ?? kau kata aku perempuan bukan yang baik baik . ehh , apa bukti kau eh ?? sorry , kau sala orang to ehh . ohh ta kempunan eh ?? perna ta kau pikir , sape dia bagi kau dulu ek ?? ohh kau na tahu eh ?? dia laa yang perna kau sayang , tergila gilakan , terhegeh hegeh dekat dia padahal kau da ada boyfie yang terang2 da jadik tunang kau sekarang ny . kau cakap dia bukan bukan . kau cuba na putuskan aku dengan dia . tapi na buad camne , kalau jodoh da Allah yang tetapkan , fitnah macamana pun orang kat dia , tetap bole bertahan kecuali Allah izinkan aku dengan dia putus .
kau cakap dia bukan bukan , kau kata family dia bukan bukan , tapi sebenarnya ta , aku sendiri da tengok family dia cemana . akak , abang , mak , makngah dia okayy jea dengan aku , even kalau aku tadatang rumah dia , dorang tertanya tanya , tade pun aku tengok family dia to memilih . so , taya na jadik baik sangat laa ehh kalau diri kau to ada rasa irihati . nd sorry , lantak kau laa na maaf kan kea ta okayy , nd tengoklaa kalau aku ingat na maaf kan kau ye dikk . :D



Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Bobblehead Bunny