------------ -------------

TOLONG JAGA DIRI




Yes blog aku licin tanpa sebarang kotoran . Biasa laa gua ada simpan orang gaji dalam ny . HARHAR ~ mengarut weii aku , alahai inilah kerja aku kalau dah tade kerja kan , so bunguks !

Tajuk jea da macam to . Bukan nya apa , aku terlalu SAYANG kan si dia dan opkos la aku tana sesuatu yang terjadi kat diri dia . Harap sangat semua yang dia buat to takan melibatkan bahaya kat diri dia . B i Love You laa !! I Want to Take Care of Yourself . Hem hem ada sesape yang na memekak disini ? silalah scrollkan kebawah and leave ur comment okayy , blah blah blah ~

Actually aku sangat risau dengan keselamatan pergi dan balik dia . Yeala kan petang semalam da cukup buat aku Sangat Takut . Okay , actually aku tamao cerita anything about her :: sebab aku tahu yang " kawan " to tengah bersedih . Hari to aku terkejut dengan Pernikahan " kawan " to , yealaa member batch aku da tamatkan zaman bujang dia nd SAH jadik binik orang . opkos ma , teringin na ikut jejak langkah " kawan " to . Insyaallah satu hari nanti ada rezeki , bakal jejak jugak kan . Aku just merancang Allah yang tentukan . Amin ..
Aku tumpang gembira dengan Kebahagiaan diorang , sape ta gembira bila tengok kawan da kahwin kan . Nd petang semalam bila aku Online Facebook aku terkejut dengan status " kawan " to yang baru kehilangan arwah suami dia . Pada kawan to , harap kau sabar eh , jangan sedih-sedih sebab arwah suami kau tana tengok kau bersedih . you must be strong , i know u can do it :') and pray is better for arwah .

Nd dari peristiwa to , aku risau , takut dengan keselamatan sayang aku . Aku harap tade pape terjadi pergi dan balik dia , ingat Allah , Allah sentiasa melindung diri kau kalau kau berdoa okayy , I LOVE YOU , DEAR !

Please, take care of yourself because i can't take care of you !




Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Bobblehead Bunny