------------ -------------

WEDDING PART 1









Lamanya aku ta conteng-conteng diary aku nih . Jarang bebeno aku online . Haishh , Rindu sangat na buat hasil karangan yang terbelit-belit lidah nih . Hew2~ 
Actually benda nih pun dah lama aku nak update tapi ta terbuat-buat . Maybe malas punya pasal laa kot . 
Ehh gambar tuh macam kenal laa pulak kan . Sebenarnya aku curik dari GOOGLE . Maaf laa curik jea k . Opps , bukan aku yang kahwin tapi akak aku . *aku bila lagik nih ??


Hari Pernikahan Mereka . 

Diorang nih nikah awal sebelum hari sanding .
111112
mereka sah jadik laki binik . 
Alhamdulillah selesai jugak akhirnya .
Macam-macam fikir , takut ada manusia yang bakal mengganggu hari mereka nih .

 

Malam Berinai 

cukup laa nih part 1 dulu . Hari dah malam . Nak kena masuk tidur , mata pun dah 
nak tertutup nih . Esok sambung PART 2 :D


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Purple Bobblehead Bunny